Skiens antikvariat

Skiens Antikvariat har et spesielt godt utvalg  innen lokalhistoriebøker og postkort Telemark (Norges største samling og oppdelt i kommuner), lokalhistorie Norge, kunst, det alternative,antroposofi,meditasjon, krim, historie, vitenskap, sport, biografier, filosofi, reiser, friluftsliv,meditasjon og mye mer.

Vi forhandler også frimerker,aksjebrev,tegneserier, mynter/sedler(de fleste myntene er kvalitetssatt før auksjon i Porsgrunn myntklubb av jury/mange av de dyre myntene er kvalitetssatt av Gunnar Thesen,Tom Tvedt,Roschberg og undertegnede mfl.) og postkort Norge og verden. Vi har spesialisert oss på stempler, brev og kort fra Telemark (også oppdelt etter kommuner) og på filateli og postkort fra Danmark.Vi har også aksjebrev,smykker og tegneserier.(Under kategorien diverse samlegjenstander). Vi bygger nå  opp en portefølje med billedkunst og foto spesielt med henblikk på Telemarkskunstnere. Vi kjøper også  varer som er tilknyttet Telemark.

Vi har åpnet et lager for salg i Porsgrunn;Vestsiden i Reimsgate 10(ved Porsgrunns største kran) med  ca 104000 bøker.De fleste av disse bøkene er  skrevet inn på nett.Fra 1/1 2015 kan man ringe 90143993 for å avtale om man ønsker å besøke lageret.Vi har her store utvalg av norsk og utenlandsk skjønnlitteratur,kristendom,krim,dikt,barnebøker,danske bøker,pocketbøker og noe tegneserier(mest Donald).

Ved arv gjør vi takseringer av frimerker,mynter,postkort,bøker etc.

Vi har nå rundt 104000 enheter for salg derav ca 71900 bøker,2110 mynter/sedler,6200frimerker/brev,833diverse(aksjebrev,tegneserier) m.m og  17700 postkort(størst i Norge på nett?) og ca 350 aksjebrev.14 dagers returrett på alle kjøp.Priser kan forandres om du kan dokumentere feilprising.Kjøper betaler returporto.Min porto kan trekkes fra returbeløp.Bøker blir sendt uten sporing.Sporing må bestilles av kunden om ønskelig.Vi har intet ansvar for bøker sendt uten sporing som går tapt i posten.Alle bestillinger er i utgangspunktet bindende,Foreigners can order normally and pay with paypal.(Instruction will be given,1 Eur=9,04kr).Telefontid:21-22 alle hverdager på (+47/0047)35500958/90143993

 

Aksjebrev
Aksjebrev
Diverse samlegjenstander
Diverse samlegjenstander
Frimerker
Frimerker
Kunst
Kunst
Mynter og sedler
Mynter og sedler
Postkort
Postkort
Bøker
Bøker

Sist registrert